By the Grape staat organisatie Beste WijnWebWinkel af

De organisatie van de jaarlijkse WijnWebWinkel verkiezing is met ingang van heden door wijnportaal By The Grape overgedragen aan wijntijdschrift Perswijn. By The Grape opende inmiddels een eigen online wijnwinkel en vindt de rol als onafhankelijke organisator ongeloofwaardig. De lopende, 3e, editie wordt meegenomen in de lopende editie van Perswijn’s WijnWinkel van het Jaar verkiezing.

WijnWebWinkel en WijnWinkelwedstrijd
Net als bij de WijnWinkel van het Jaarverkiezing wordt er in de WijnWebWinkel verkiezing een beste winkel verkozen, maar dan een winkel op internet. Wijnliefhebbers kunnen online hun favoriet nomineren waarna een onafhankelijke vakjury de uiteindelijke winnaar kiest. Op de wijnproeverij Klassiek Europa op 16 oktober in Noordwijk worden de uiteindelijke winnaars van beide verkiezingen bekendgemaakt en gehuldigd.

“By The Grape is van een online wijnmagazine uitgegroeid tot een professioneel wijnbedrijf. We staan op het punt een webwinkel te openen en willen belangenverstrengeling voorkomen dus konden de verkiezing niet langer organiseren. Wel was meteen duidelijk dat deze moest blijven bestaan. Perswijn heeft inmiddels zeer veel ervaring met verkiezingen en is een onafhankelijke partij. Bovendien worden de winnaars van beide verkiezingen tradioneel onthuld op een evenement dat Perswijn jaarlijks organiseert. Voor ons is Perswijn dus een logische kandidaat om de organisatie aan over te dragen”, aldus Derrick Neleman van By The Grape.

Lees meer op By the Grape

Lees ook:‘Wijnwinkel van het Jaar 2015′
Lees ook:Winnaars Wijnwebwinkel en Wijnwinkel van het jaar bekend
Lees ook:Finalisten wijnwinkelverkiezing 2014
Lees ook:By the Grape winery ‘Beste wijnwinkel van Nederland 2014’!
Lees ook:De verkiezing “Beste Wijnwinkel 2013″ van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>