Restaurant La Folie

Ze zijn waarschijnlijk de jongste van het hele stel. Van de club “Jeunes Restaurateurs d’Europe”!

Maar ze zijn zeker thuis in het universum van smaken, kleuren en geuren en behoren thuis tot het rijk van de inventieve kookkunst, ze hebben talent en passie, ze doen hun lidmaatschap eer aan!
Over wie wij het hebben? Over Joris Kerkhofs en Lieke Dappers van Restaurant La Folie.

In hun brochure staat te lezen: “In een oer-Hollands rivierenlandschap ligt de historische vestingstad Zaltbommel. Midden in het oude centrum vind je restaurant La Folie. Het sfeervolle historische pand heeft een licht en eigentijds interieur. Je voelt je er direct op je gemak door de persoonlijke ontvangst van gastvrouw Lieke Dappers. Chef-kok Joris Kerkhofs heeft een lichte stijl van koken waarbij hij zich laat inspireren door de klassieke Franse keuken, mondiale invloeden en modern bereidingstechnieken.”

En zo is het maar net! Een zwart-wit paar, dat elkaar goed aanvult en er zichtbaar plezier in heeft de gasten het naar de zin te maken. Het restaurant loopt, tegen de verdrukking van de Nederlandse crisisjaren, als de Bommel. Het lijkt drukker dan ooit, mensen komen hier voor een avond gezelligheid, sfeer maar ook voor visueel genot. Dat begrijp je als je een gerecht je voor je neus hebt staan.

Op Smaakvanwijn.com vind je een Food&Wine aanbieding “you can’t refuse!” Van Restaurant La Folie uiteraard!

Lees ook:La Folie in Zaltbommel
Lees ook:Driesterrenchef Thomas Bühner met demonstratie op de Folie Culinaire
Lees ook:TOPCHEF MICHEL DEL BURGO VERVULT VLESELIJKE OPDRACHT OP FOLIE CULINAIRE 2014
Lees ook:DAVID TOUTAIN OP FOLIE CULINAIRE IN MECC MAASTRICHT
Lees ook:Scala aan internationale topchefs op Folie Culinaire in MECC Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>