Aan de Weesperzijde is het goed toeven

 

“Een select groepje genodigden waren aanwezig in het nieuwe restaurant ‘Van de Markt’ om in de wijnkelder een heerlijke tasting bij te wonen. Deze avond was onder leiding van Regis Camus namens Piper-Heidsieck en chef Dennis van Tintelen.

Tijdens de avond werden we voorgesteld aan de diverse champagnes van Piper-Heidsieck. Deze werd op hun beurt weer geserveerd met uiterst gebalanceerde gerechten van chef van Tintelen. De verrassende ‘wine/spice’ combinaties, goede gezelschap en prachtige ambiance in de wijnkelder maakte dit tot een uiterst interessante en smaakvolle avond..”

Hier lees ik wat ik allemaal gemist heb, omdat ik elders doende was. Gelukkig is mij beloofd dat ik dit nog allemaal te goed houd!  Binnenkort dus foto’s en verhaal over het nieuw geopende restaurant ‘Van De Markt’!
Nu vast een mooie impressie die zich in het geheel hier  laat lezen!

Lees ook:Piper-Heidsieck on tour in Amsterdam
Lees ook:Bollinger meets François Geurds
Lees ook:Sparkling Winemaker of the Year Trophy 2013
Lees ook:Over een wijnkelder en het Amsterdamse ‘VandeMarkt’
Lees ook:N,R&F van vandaag de dag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>