Gratis kookboek bij Gall & Gall

Een leuk initiatief: Gall & Gall komt met een spaaractie voor een gratis kookboek! Bij een aankoop in de winkel ontvang je een spaarpunt; bij een volle spaarkaart met vier punten ontvang je het kookboek ter waarde van € 9,99 gratis. Het bijzondere van het kookboek is dat er bij ieder recept drie wijnsuggesties worden gegeven in de categoriën ‘altijd goed’, ‘klassiek’ en ‘avontuurlijk’.

Het boek Elke dag weekend bevat 37 recepten, aangevuld met wijnweetjes en varietietips. Bovendien zitten er nog 5 coctailtips in het boek. De actie loopt van 27 juni t/m 28 augustus a.s.  Het kookboek is verder niet te koop.

Meer informatie

Lees ook:Weg van wijn: nieuw boek van Onno Kleyn
Lees ook:Openbaar vervoer naar Nederlandse wijnfeesten
Lees ook:Groen en bio bij Gall&Gall
Lees ook:Prachtige foto’s en een nieuw kookboek voor Niven Kunz
Lees ook:Hou je eigen proefnotities bij…

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Gratis kookboek bij Gall & Gall

  1. MC

    Ja, leuke actie, vooral als je merkt dat het kookboek niet meer voorradig is als je je spaarkaart vol is.

      /   Reply  / 
  2. Mariella Beukers Auteur

    Goh, dan hoef ik ook niet meer te sparen. Balen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>