Wine Calorie Counter

Apps heb je in soorten en maten. Hoeveel er inmiddels rondom wijn gemaakt zijn, weet ik niet, maar het zullen er best een boel zijn. Een supersimpele, gratis app, kwam ik vandaag tegen: de Wine Calorie Counter.

En nu eens niet voor iPhone, maar voor Android. Je tikt het aantal glazen wijn in dat je hebt gedronken, en geeft de soort wijn aan. Het programma rekent dan uit hoeveel caloriën je binnen hebt gekregen. Wel vraag ik me af wat het verschil is tussen champagne en sparkling…

Maar goed, de app geeft ongetwijfeld een indicatie, en dat kan soms al confronterend genoeg zijn

De app downloaden kan hier.

Lees ook:Teveel wijn gedronken ?
Lees ook:Wijnanekdote: Oops
Lees ook:7 daagse Wijnreis door Italie voor 650-750 euro pp
Lees ook:Ik heb een oude wijn gevonden in mijn kelder! Help!
Lees ook:Wine Blogging Wednesday!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>