Restaurantgidsen in aantocht

Ben je als wijnliefhebber ook geïnteresseerd in de restaurantgidsen? Horeca Entree geeft een overzicht wanneer de nieuwe gidsen verschijnen dit seizoen: GaultMillau, BibGourmand, SpecialBite, Lekker, Grootspraak of Michelin.

Restaurantgids GaultMillau 2012 bijt het spits af en wordt op maandag 31 oktober gepresenteerd. De GaultMillau-gids deelt onder andere awards uit aan Chef van het Jaar, Belofte van het Jaar, Restaurant van het Jaar, Sommelier van het Jaar en Terras van het Jaar.

Lees meer over de verschillende gidsen hier.

Lees ook:De nacht van de GaultMillau
Lees ook:Eind oktober naar Maastricht!
Lees ook:Presentatie Gault Millau in RAI
Lees ook:Genomineerden GaultMillau Awards bekend
Lees ook:Gault Millau Awards 2012..de spanning stijgt..

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>