Wijnen&zn brengt ons Zuid-Afrika

Leuk, bij Wijnen&zn in Apeldoorn weten ze ook niet van ophouden. Misschien wat kort dag, maar toch de tip voor deze proeverij in deze nog jonge winkel. Aanstaande zaterdag 11 februari tussen 1400 en 17.00 uur  staan hier  zwoele Zuid-Afrikaanse wijnen klaar.  Met een knipoog naar onze trip naar Zuid_Afrika deze zomer, lijkt het me goed om hier wat voor te gaan proeven.

Alle ins and outs lees je verder hier!

Lees ook:Wijn in Zuid-Afrika in de handen van vrouwen
Lees ook:Platter’s Wine Guide
Lees ook:Nieuwe webshop Zuid-Afrikaanse wijn
Lees ook:‘Are you ready for South Africa?!’
Lees ook:Commotie over Zuid-Afrikaanse wijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>