Hugo by Zadi

Ingezonden bericht:
Het maakt niet uit welk label wij erop plakken, de consument is hierin de eindbeslisser. De enige echte, l’orginiale, the original flavoured Hugo …. Maar wat is een “Hugo” nu eigenlijk?

Hugo l’originale by ZADI Drinks is een trendy Italiaanse drankje en een van de meest geliefde cocktails in Noord- Italië. Vanwege zijn mooie, fruitige en verfrissende smaak wint Hugo overal in Europa snel terrein! Hugo is een heerlijke wijncocktail gemaakt van een Italiaanse spumante 100% natuurlijke vlierbloesem-, muntextracten, bruiswater en geconcentreerd citroensap.

Allereerste pre- mix van cocktail Hugo!
Gemaakt door een bareigenaar/ wijnmaker, barmedewerker en een dranktechnicus.
Gemaakt in het oorsprongsgebied, Zuid Tirol
Gemaakt met een spumante welke op de methode Charmat wordt vervaardigd.
Bevat geen smaakversterkers of e-nummers
Bevat geen kleurstoffen
Bevat geen conserveringsmiddelen
Uit vele merken gekozen als “lekkerste Hugo’ door gerenommeerde vinoloog.

Hugo l’originale by ZADI Drinks is verfrissend, verrassend, fruitig en toegankelijk!

Hugo l’originale by ZADI Drinks is een opvallende verschijning: Met deze elegante verschijning mag je gezien worden! Hugo l’originale by ZADI Drinks gaat naar party’s en feesten en als hij er is dan kan het feest beginnen.

Stefan ZAnotti was werkzaam bij een beroemde wijngaard als wijnmaker en eigenaar van een bar. Thomas DIvina was werkzaam in deze bar.
Op een gezellige avond stond Thomas achter de bar zei tegen Stefan: “ al jaren mixen wij Hugo zelf. Wat zou het toch makkelijk zijn als deze cocktail kant en klaar in een fles zat, dat bespaart enorm veel tijd en de kwaliteit zal altijd constant zijn!” Stefan beaamde: “daar ben ik het volledig mee eens, als wij de perfect mix van deze cocktail kant en klaar in een fles weten te stoppen dan starten wij een bedrijf om deze heerlijke cocktail op de markt te brengen.”

Het doel was om de “Hugo”cocktail kant en klaar in een pre-mix op de markt te brengen, welke net zo lekker smaakt als een zelfgemixte cocktail. Hierbij hebben de heren geen concessies gedaan aan kwaliteit van de ingrediënten. Het doel was om de “Hugo” cocktail kant en klaar in een pre-mix op de markt te brengen, welke net zo lekker smaakt als een zelf gemixte cocktail. De heren hebben zich ontplooit als ware trendsetters en zijn volop bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en het toetreden op nieuwe markten in Azië en Amerika.

Hugo l’originale by Zadi Drinks krijgt een nieuwe jas! Hierover binnenkort meer.

Lees ook:Hugo Prosejito en Sprizzante jr.
Lees ook:Prosecco Cocktail komt naar Nederland
Lees ook:Binnenkort in Nederland: Finse ciders
Lees ook:Hou je eigen proefnotities bij…
Lees ook:PSV en JRE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>