Symington Family Estates aanwezig op TFWA World Exhibition

Symington Family Estates zal dit jaar voor het eerst als exposant deelnemen aan de TFWA World Exhibition. Deze grootste duty free en travel retail beurs ter wereld vindt plaats van 20-25 oktober in Cannes en staat bekend als toonaangevend voor premium merken.

Symington Family Estates is eigenaar van een aantal prestigieuze premium port merken, waaronder Graham’s, Cockburn’s, Dow’s en Warre’s. Met een aandeel van 33% in de totale premium portmarkt is het de grootste producent in deze categorie.

Met de deelname aan de TFWA World Exhibition wil Symington Family Estates de huidige relaties versterken en nieuwe samenwerkingsverbanden aangaan binnen deze sector. De twee belangrijkste merken, Graham’s en Cockburn’s zullen met name  onder de aandacht worden gebracht, waaronder Graham’s nieuwe generatie Aged Tawnies.

Lees ook:Een van de best bewaarde geheimen van Graham’s
Lees ook:Kerstwensen uit Oostenrijk
Lees ook:Finse bar met alleen Oostenrijkse wijn
Lees ook:Graham’s Port 1890 Lodge ondergaat metamorfose
Lees ook:Graham’s introduceert ‘Groene Port’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>