Wijngaard in Zeist

Nieuws uit de eerste stadswijngaard van Zeist !  Wijngaard Hoogbeek & Royen

De wijngaard is begonnen!
Afgelopen zaterdag gingen 1800 jonge wijnstokken de grond in, met dank aan vrijwilligers, sponsoren en vrienden. Iedereen die op wat voor manier dan ook heeft bijgedragen, willen wij heel hartelijk danken. Wij kijken met elkaar terug op een heel productieve maar ook gezellige dag waar echt teamwork is gedemonstreerd!
Als volleerde wijnboeren dronken we na de gedane arbeid een heerlijk wijntje bij het koetshuis aan de Driebergseweg in Zeist. Theo Geutjes bedankt voor het beschikbaar stellen van de wijn! Tevens dank aan Figi voor de koffie en de thee en Van Lanschot Bankiers voor het beschikbaar stellen van hun schitterende koetshuis.

En last but not least, dank aan Het Utrechts Landschap voor de enorme inzet en het beschikbaarstellen van materialen en gereedschappen. Ron Blom was zelf de hele dag aanwezig en heeft ook zelf enthousiast meegeplant!

Hulde aan alle vrijwilligers die hebben meegewerkt! Nu kunnen we verder: de komende weken en maanden zullen we zien dat het werk nog maar net begonnen is. Nieuwe vrijwilligers zijn daarom altijd welkom. Via www.wijngaardzeist.nl kan iedereen die een steentje wil bijdragen – met of zonder groene vingers – zich aanmelden en wordt met open armen ontvangen! Bron: Wijngaard Hoogbeek & Royen

Lees ook:Wijngaard Hoog Beek & Royen
Lees ook:Wijn, een nieuwe wijndagboek als app
Lees ook:Wijnwandelen in Limburg op 3 sept
Lees ook:Biondi Santi is een heel aparte wijngaard
Lees ook:De eerste Zeister Wijngaard

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>