FUSIE IN DE RESTAURANTRESERVERINGSWERELD

SeatMe en IENS door fusie grootste speler op het gebied van online reserveren bij restaurants

“SeatMe en IENS zijn definitief gefuseerd en daarmee in één klap marktleider op het gebied van online reserveren voor restaurants. Samen ontvangen ze maandelijks ruim 1,5 miljoen bezoeken via hun (mobiele) websites, mobiele applicaties en partnerwebsites. Inmiddels kunnen restaurantbezoekers bij ruim 1200 restaurants online reserveren via het reserveringssysteem van SeatMe. Daarmee laten SeatMe en IENS concurrenten als Couverts en eTender ver achter zich.”

Alle ‘ins’ en ‘outs’ kunt u hier lezen.

Lees ook:PSV en JRE
Lees ook:Tip: restaurant app!
Lees ook:De culinaire lijsten kennen geen einde
Lees ook:Magie van de Michelinster
Lees ook:De strijd tussen de restaurantgidsen gaat losbarsten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>