Rising Stars van de Michelin

Naast Grootspraak, de Iens, de Lekker, de SpecialBite, de Elsevier en iedereen die ik nu niet noem, maar ook graag zijn signature afgeeft met een lijst, een “iets” in de culinaire wereld, die ook zo mooi vineus kan zijn, heeft de Michelin het in haar goedheid betaamt, nog iets in het leven te moeten roepen om zijn erkenning en achting weer te kunnen geven!
De zogenaamde Rijzende ster!
Misschien bestaat het al veel langer, maar ik had er nog nooit van gehoord. Ben erg benieuwd of we maandag aanstaande ook rijzende sterren in Nederland zullen krijgen. Volg het blog, of de Facebookpagina van het Wijncoachingbureau, als eerste ben je dan ook weer bijgepraat in “the famous world of Stars”.

Dit gebeurde er in België: “The Glorious, gelegen in de De Burburestraat op het Antwerpse Zuid, is geen klassiek restaurant. Het is een schitterend ingerichte bistro en wijnbar, gecombineerd met een luxueuze Bed&Breakfast. Sommelier Jurgen Lijcops, die zijn sporen verdiende in klassezaken als het Scholteshof en Kasteel Withof, runt de zaak samen met chef-kok Johan Van Raes.

Van Raes is geen onbekende voor de Michelingids. In het verleden behaalde hij al een ster met zijn restaurant Villasdal in Brasschaat. Hij stond ook lang achter het fornuis in de Ekerse mangerie en in ‘t Klokkenhof in Brasschaa”

Bron: Nieuwsblad.be

Lees ook:Michelin: Tweede ster voor La Durée
Lees ook:Njam, weg van wijn
Lees ook:Sommelier vindt baan dankzij Facebook
Lees ook:De Sommelier kan niet tegen drank!
Lees ook:Tentoonstelling Wine Traces in Porto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>