Drew Barrymore komt met eigen wijnmerk

Drew Barrymore krijgt een eigen wijnmerk. De actrice gaat in samenwerking met de Amerikaanse wijndistributeur Wislon Daniels een ‘stevige, droge en fruitige witte wijn’ produceren met druiven uit Noord-Italië.

De onlangs verloofde Barrymore vertelt in het vakblad The Drinks Business: “Wijn heeft alles te maken met de reis, het ontdekken van nieuwe plekken en nieuwe variëteiten. Ik kan niet wachten om deze Pinot Grigio te delen met mijn familie en vrienden en andere wijnliefhebbers.”

De Barrymore 2011 Pinot Grigio komt later dit jaar in de Amerikaanse schappen te liggen en zal zo’n 20 dollar (15 euro) kosten. Het is niet bekend of de wijn ook in Europa verkrijgbaar zal zijn.

Bron

Lees ook:Pinot Grigio rukt op in de VS
Lees ook:Gevaarlijke import
Lees ook:De versnipperende kwaliteit van de Languedoc
Lees ook:90+ Pinot Grigio
Lees ook:Wat is de Albarinyo?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>