Diploma-uitreiking Magister Vini

Op 26 januari vindt in Den Haag de diploma-uitreiking Magister Vini plaats. Udo Göebel, werkzaam bij WineMatters, en Ibert van der Waal, werkzaam bij Wijnimport J. Bart, hebben onlangs met goed gevolg het examen Magister Vini afgelegd.

Udo Göebel en Ibert van der Waal geven een korte presentatie over hun scriptie; daarnaast is er de gelegenheid tot het stellen van vragen door een tweetal externe deskundigen en de examencommissie van de Stichting Magister Vini. Vervolgens zal tijdens een feestelijke bijeenkomst het diploma Magister Vini worden uitgereikt.

De opleiding tot Magister Vini is de hoogst mogelijke wijnopleiding in Nederland. Om toegelaten te worden tot deze opleiding is kennis op niveau SWEN 3 nodig. Dit is onder andere het niveau van het diploma Vinoloog van de Wijnacademie.
Meer informatie op deze website.

Bron

Lees ook:Magistri vini
Lees ook:RegisterVinologen onthaald bij Karel V
Lees ook:Nieuwe lichting vinologen
Lees ook:Kersverse vinologen aan de Wijnacademie
Lees ook:Wijnopleiding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>