Jean Arnaud neemt Forty Four Degrees over

Jean Arnaud heeft met Forty Four Degrees overeenstemming bereikt over de overname van het in Schiedam gevestigde bedrijf.

Forty Four Degrees werd in 2008 opgericht door Andrew Bailey en Herman Jansen BV. Het bedrijf heeft zich in een korte periode bekend gemaakt als specialist op het gebied van Nieuw-Zeelandse en Australische wijnen. Naast een gedegen assortiment voor wijnspeciaalzaken en horeca, importeert Forty Four Degrees ook kwaliteitswijnen voor het supermarktsegment.

Tevens heeft Forty Four Degrees exclusieve distributierechten voor enkele voorname merkwijnen. Zowel Andrew Bailey als Jarrod Englefield zetten hun activiteiten voort onder de vlag van Jean Arnaud, waardoor continuïteit en flexibiliteit blijven gewaarborgd.

Door de overname van Forty Four Degrees wordt de marktpositie van Jean Arnaud op de Nederlandse markt verder versterkt, en zal het assortiment van kwaliteitswijnen worden uitgebreid met meer wijnen uit Nieuw-Zeeland en Australië.

Jean Arnaud is een familiebedrijf, opgericht in 1964, en sindsdien uitgegroeid tot een van de grotere wijnimporteurs van Nederland. Jean Arnaud vertegenwoordigt een breed en diep assortiment wijnen uit alle belangrijke wijngebieden in de wereld. Tot de belangrijkste klantengroepen behoren wijnspeciaalzaken, horeca en supermarktorganisaties.

PERSBERICHT

Lees ook:De Wijnpenning uitgereikt aan Piet Rutten
Lees ook:twee wereldreizigers in Marlbourough
Lees ook:Wordt Grüner Veltliner de nieuwe Sauvignon Blanc van Nieuw-Zeeland?
Lees ook:NZwijn kopt: Wijn in plastic uit Nieuw Zeeland, de toekomst?
Lees ook:Phylloxera in Nieuw Zeeland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>