AC/DC nu ook als wijnlabel

Het AD meldt vandaag dat de rockgroup AC/DC zijn naam aan een wijnlabel heeft geleend. De Australische muzikanten hebben een contract gesloten met een bedrijf voor de verkoop van wijnen die zijn genoemd naar grote AC/DC-hits.

Vanaf aanstaande donderdag liggen onder meer flessen Highway to Hell Cabernet Sauvignon en Back in Black Shiraz in de schappen van drankwinkels in Australië. Het is nog onduidelijk of de wijn in de toekomst ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn.

Lees hier het hele artikel

Lees ook:Cabernet Sauvignon van AC/DC getest
Lees ook:Een wijnproeverij in de Nieuwe Wereld
Lees ook:Paris Hilton introduceert haar Rich Prosecco nu ook in Nederland
Lees ook:Lege schappen in Rusland
Lees ook:Masters of Wine op de supermarktbarricades!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “AC/DC nu ook als wijnlabel

  1. Pingback: Cabernet Sauvignon van AC/DC getest | Wijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>