Vers gesurfd: Belgische wijnstreken

Acht herkomstbenamingen, meer dan 80 producenten: België is een wijnland! Wijn werd er al in de middeleeuwen verbouwd, tot in Utrecht toe werd het verhandeld. Maar tegenwoordig moet je – op een Nederlandse webwinkel na – naar België rijden om aan Belgische wijn te komen.

Wil je volgen wat daar gebeurt, abonneer je dan via Twitter op @VignoblesBelgiq of wordt vriend van de Facebook-groep Vignobles de Belgique/Belgische wijnstreken. Je vindt er nieuws over toeristische routes, evenementen en individuele producenten. Goed voor je Frans ook, want de meeste uitingen zijn in deze taal.

Lees ook:E-book over Belgische wijn verschenen
Lees ook:Winkel met Belgische wijnen geopend
Lees ook:Carrefour verkoopt wijn van Belgische wijnmakers in Frankrijk
Lees ook:Michelin België bestaat 100 jaar
Lees ook:Wijntoerisme in het Belgische Hageland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>