Rockband Train brengt eigen wijn op de markt.

De Amerikaanse rockband Train brengt een eigen wijn op de markt. De rode wijn is gemaakt van petite sirah, een druivenras dat in Californië krachtige wijnen levert (elders bekend als durif). Hij wordt geproduceerd door Save Me, San Francisco Wine Co, genoemd naar een album van de band.

De wijn heet Drops of Jupiter en is vernoemd naar de hit die de groep tien jaar geleden scoorde. Train heeft nu een eigen wijnclub en een eigen wijnbedrijf. De wijnclub biedt een wijn van de maand, een blog en bijvoorbeeld tips voor nieuwe wijnbars. Drops of Jupiter is vanaf volgende week verkrijgbaar, onder andere via de wijnclub. Een derde deel van de opbrengsten gaat naar een goed doel.

Bron

Lees ook:Sabor: aandacht voor gastronomie, wijn en cultuur
Lees ook:Welkom op wijn.blog.nl!
Lees ook:Je eigen wijnwebwinkel voor vijf euro per maand
Lees ook:De wijnbars van Parijs
Lees ook:Oproep: wijngaard gezocht die video wil maken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>