Best WineRoutes genomineerd voor Productschap Wijn Marketing Awards

De jury van de Productschap Wijn Marketing Awards heeft afgelopen week de genomineerden van de Productschap Wijn Marketing Awards 2011 bekend gemaakt. Daaronder is de website Best WineRoutes, waar ik onlangs een kleine bijdrage over Saale-Unstrut aan leverde.

Tijdens het Symposium Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Marketing op donderdag 10 november 2011 in Boerderij Mereveld in Utrecht worden de winnaars bekend gemaakt. Best WineRoutes is genomineerd in de categorie ‘Niet-Wijnimporteur’. De tweede genomineerde in deze categorie is WineWineWine BV met de casus WineStein.

Overige genomineerden zijn Winetracks International met de casus “Canei invite You? – Canei Annual Campaign 2011 in de categorie Wijnimporteur.

Lees ook:Filmpjes wijnmarketing awards te zien
Lees ook:Productschap Wijn Marketing Award 2011 voor Canei
Lees ook:Il vino devi meritarlo
Lees ook:Shortlist Born Digital Wine Awards bekend
Lees ook:Genomineerden VENUEZ Hospitality & Style Awards 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>