Lustrum Nederlandse wijnfeesten

Als opmaat naar de Nationale Wijnweek vindt van vrijdag 23 tot en met zondag 25 september 2011 in wijndorp Groesbeek de 5e editie plaats van de Nederlandse Wijnfeesten. Daarnaast viert Groesbeek ook 10 jaar wijnbouw.

Deze jubilea zullen niet onopgemerkt blijven. Het belooft weer een weekend boordevol activiteiten te worden voor wijnkenners en wijnliefhebbers uit binnen- en buitenland. Meer informatie op www.nederlandsewijnfeesten.nl

Lees ook:September: De Nederlandse Wijnfeesten
Lees ook:Openbaar vervoer naar Nederlandse wijnfeesten
Lees ook:Nederlandse wijnfeesten komen er aan
Lees ook:Nederlandse Wijnfeesten in het Gelderse Groesbeek
Lees ook:Nationale Wijnweek 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>