Wielrenner Pieter Weening heeft eigen rosé

Wielrenner Pieter Weening, vier dagen drager van de roze trui in de recent verreden Ronde van Italië, heeft zijn eigen wijn. De wielrenner, afkomstig uit het Friese Harkema, kreeg afgelopen weekend de allereerste fles ‘La Maglia Rosa’ aangeboden. Deze speciale ‘Pieter Weening-rosé’ werd gelanceerd door Wijnhuis Machiel uit Surhuisterveen.

Wijnhuis Machiel bracht de rosé samen met de fanclub van Pieter Weening op de markt. ‘Rosé is een wijn die bij uitstek past bij de prestaties van Pieter’, zei Machiel Helmus van Wijnhuis Machiel. ‘Het roze van de leiderstrui in de Giro komt perfect terug in deze rosé.’ Weening was onder de indruk van de wijn. ‘Dit is echt uniek’, stelde hij. ‘Deze krijgt een mooie plaats in huis.’

Bron

Lees ook:Vers gesurfd: Arabischewijn.nl
Lees ook:Verbunts voorjaarsproeverij op Landgoed Salentein
Lees ook:6000 Zinfandel fans
Lees ook:Zeven kleine dwergen in yuppenland
Lees ook:Gratis downloaden: High Performance Wines

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>