Lyon en Beaujolais in het Amsterdamse Westerpark

Beaujolais is de exclusieve wijnpartner van OnlyLyon on Tour, de Europese promotietour van de stad Lyon, die duurt tot 9 juli 2011. Op zaterdag 18 en zondag 19 juni strijkt OnlyLyon on Tour neer in het Amsterdamse Westerpark. Naast veel Beaujolais is er breakdance – adembenemende shows van de breakdance-wereldkampioenen The Pockemon Crew uit Lyon – activiteiten, aanbiedingen en de kans op het winnen van een idyllisch weekend weg in Lyon.

Inter Beaujolais wil door deelname aan OnlyLyon on Tour het grote publiek hernieuwd kennis laten maken met de witte, rosé en rode wijnen uit de Beaujolais. In totaal worden er 10 steden aan gedaan, waaronder Amsterdam, Brussel, Parijs, Berlijn en Londen.

OnlyLyon on Tour
Zaterdag 18 en zondag 19 juni 2011, vanaf 11.00 uur, in het Westerpark, Amsterdam

www.ontour.lyon-france.com

Lees ook:Italië op het Museumplein
Lees ook:Wereld Wijn Tour “Nieuwe Stijl”
Lees ook:Beaujolaiswijnen
Lees ook:Taste of Amsterdam brengt Beaujolais
Lees ook:Wijnveiling in Antwerpen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>