CO2 neutraal wijn bezorgen in Arnhem

Wijnhandel Robbers & van den Hoogen heeft als proef een elektrische auto in gebruik om in Arnhem de wijn te bezorgen. Net als wethouder Van Gastel van de stad dragen zij het milieu een goed hart toe. Het is één van de maatregelen die het bedrijf heeft genomen om de CO2 uitstoot te verminderen.

Lees ook:170 jaar wijn beleven!
Lees ook:Locale wijn voor kerken rondom Quebec
Lees ook:Waar vind je verkoeling als het buiten heet is?
Lees ook:Snoeiafval wordt brandstof
Lees ook:Eerste oogst in miniwijngaard Wijnmuseum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>