Workshop wijnkoelen

Het ultieme zomergevoel: buiten op het terras, zeilboot of in de tuin een lekker fris wijntje drinken. Maar hoe houd je een wijn het beste koel of op temperatuur? Vinoloog Ellen Dekkers geeft advies op Margriet.nl.

Een te koude, maar ook een te warme, wijn is niet echt lekker. In de volgende video wordt uitgelegd wat precies een goede temperatuur is voor rode wijn, witte wijn, rose, champagne en port. Ook legt Ellen Dekkers uit wat de beste koelmethoden zijn. Bekijk de video via Margriet.nl!

Lees ook:Alsacewijnen proeven met Ellen Dekkers
Lees ook:Hoe decanteer je een vintage port ?
Lees ook:Voor ieder sterrenbeeld een wijn
Lees ook:Effect van klimaatverandering
Lees ook:By the Grape winery ‘Beste wijnwinkel van Nederland 2014’!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>