Derde J en T Magazine (van Jonnie en Thérèse)

Al weer het derde nummer is deze week verschenen, van J en T Magazine, van Jonnie en Thérèse Boer. De beide BN-ers en eigenaren van onder andere De Librije in Zwolle maken sinds vorig jaar een eigen blad, en hebben een reeks van andere BN-ers aangetrokken om de pagina’s te vullen.

In het nieuwe nummer onder andere Ronald Giphart, die naar Baskenland reist; Anita Witzier die bij Thérèse in de leer gaat; Cuno van ‘t Hoff over trends en Hans Melissen over Chardonnay. Ook het nieuwe drankje van veel sommeliers, sake, ontbreekt niet in dit nummer. Foto’s van gerechten die niemand thuis kan koken ontbreken niet, evenals de vele luxe reclames. Een blad voor wie zich even wil verlekkeren aan een wereld die niet die van alledag is!

Oh, en twijfel je of je de euro’s er aan wilt uitgeven: een aantal artikelen staat online!

Lees ook:Lekker lezen in De Wijngek
Lees ook:Sabor: aandacht voor gastronomie, wijn en cultuur
Lees ook:De Chef en de Wijn
Lees ook:Nieuw tijdschrift: Journal of Wine Economics
Lees ook:Hilversum krijgt wijnbar

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Derde J en T Magazine (van Jonnie en Thérèse)

  1. john Bindels

    Liever: foto’s van gerechten ontbreken niet, EVENMIN als….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>