Spannende wijnveiling

De NOS meldt een spannende wijnveiling binnenkort. Een anonieme Franse wijnverzamelaar doet een bijzondere verzameling in de aanbieding bij veilinghuis Christie’s. Op 17 mei zal hij in Genève 315 flessen van de beste Bordeaux-wijnen laten veilen. De flessen zijn afkomstig van meer dan zestig oogsten.

Dezelfde anonieme wijnliefhebber veilde vorig jaar al 158 flessen Chateau d’Yquem in Hongkong die zo’n 750.000 euro opleverden. Het zou gaan om een man van in de zestig die in de jaren tachtig grote verzamelingen wijn opkocht.

Lees hier het hele bericht

Lees ook:Recordprijs voor oudste champagne
Lees ook:Dessertwijnen worden onbetaalbaar
Lees ook:Aziaat besteedt 50.000 euro aan wijn op luchthaven
Lees ook:Laatste oogst sinds jaren in Sauternes
Lees ook:Michelinsterren Hongkong Macau 2013

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Spannende wijnveiling

  1. Pingback: Romanée-Conti geveild voor recordbedrag | Wijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>