Aaldering vineyards & wines

Nog altijd ligt hij hier op mijn bureau! De proefnotitie van de Pinotage blanc 2012 van Aaldering.

Nu ga ik hem plaatsen! Hij is te lezen bij de Proefnotities van het Wijncoachingbureau.
Deze bijzondere wijn van blauwe druiven, een Blanc de noir, heeft niets van zijn typische rode pinotagegeur, soms als wat rubberachtig omschreven.

Dit is een mondvullende, sappige wijn voor het diner, als begeleider van verfijnde gerechten, zoals bijvoorbeeld een ‘zalmterrine met dillesaus’ of een ‘kalfsentrecote met een perzikenlikeursaus’.

Het Wijncoachingbureau werkt graag met dit soort wijnen bij de vierdelige Smaakstijlen cursus, maar ook de ééndagdeelse workshops! Hierdoor komt de individualiteit van wijn en ras nog beter tot zijn recht. Het bijkomend voordeel van deze uitgesproken en bijzondere wijnen is dat wijnproeven zo steeds makkelijker wordt! Immers je leert op deze manier goed de verschillen tussen de rassen, de landen, de wijnsoorten en wijnsmaken te kennen.

Probeer het zelf maar eens, er zijn diverse mogelijkheden voor korte, maar ook voor wat langere, intensievere cursussen bij het Wijncoachingbureau aan de Pakhuisproeftafel te Soest.
Altijd met kleine groepjes, om de interactiviteit optimaal te stimuleren.

Als kennismakingsaanbod ontvangt iedere cursist die zich nu inschrijft  bij het Wijncoachingbureau (voor 23 december) voor een lange cursus Smaakstijlen of Aan de slag met wijn een Zuid-Afrikaanse bubble om het nieuwe jaar mee in te luiden!

 

Lees ook:Wijn workshop als kado van de Sint
Lees ook:Lekker lang “wijnlezen”
Lees ook:Wijnexamen training bij het Wijncoachingbureau
Lees ook:OINOS AMSTERDAM VAN START
Lees ook:Wijncursus kalender voor het najaar in Soest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>