Van boeken heb je nooit genoeg

“Het loopt al mooi richting september. De trossen van de blauwe druivensoorten verkleuren, en de netten, in elk geval voor Solaris worden langzamerhand weer van stal gehaald. De oogsten komen in het verschiet, en de aandacht van de wijnboer verplaatst langzaam maar zeker van wijngaard naar wijnkelder.”

Hiermee begint de jongste blogpost van Jet -Jet Wester, weblog wijnbouw – die ik sinds geruime tijd trouw volg. Zoals ik een lans brak voor haar boek onlangs op het wijn.blog “Handreiking kwaliteitswijn”, zo breekt Jet een lans voor Volker Schneider’s , “Önologische Aspekte früchtiger Weine”.

Ongetwijfeld de moeite waard! Lees hier haar zienswijze zelf.

 

 

Lees ook:Wijn, nieuwtjes en tips
Lees ook:Tussen de druiven: wijnboek van Remke de Lange
Lees ook:Een wijncadeau!
Lees ook:Het ultieme kerstcadeau! De Rainbow Wijngids
Lees ook:Funky Bordeaux

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>