Crum en Daniëls docent bij Wijninstituut

Nieuwe cursus, met aanbieding voor nieuwe cursisten

Het Wijninstituut start vanaf 29 februari 2012 met een nieuw cursusjaar “Werken met Wijn” op de Hogere Hotelschool in Den Haag. Het docententeam werd aangevuld met  Gert Crum (mousserend wereldwijd), schrijver van meer dan 20 wijnboeken waaronder veel over Champagne en Lars Daniels (Rhône druivenrassen wereldwijd), een van de drie Nederlanders met de hoogste graad Magister Vini (MV).

Werken met Wijn is bedoeld voor wijnvakmensen, werkzaam in de wijnhandel of horeca en serieuze wijnliefhebbers, die zich na het Wijnbrevet (SWEN-2) verder willen ontwikkelen. De opleiding kan een einddoel zijn, maar ook een brug vormen naar de opleiding voor Vinoloog van de Wijnacademie.

Praktijkgericht, verrijkend, actueel en interactief zijn de vier kernwoorden die de opleiding omschrijven. De lesstof richt zich op de actualiteit en wordt elk jaar aangepast. Elke docent brengt vanuit zijn vakgebied een andere invalshoek met zich mee. De interactie tussen docent en cursisten onderling verlevendigen de lesavonden. Vooraf  opgegeven stellingen en onderwerpen motiveren de cursist om de discussie aan te gaan en zijn eigen mening te vormen en te verdedigen. Werkstukken en een voordracht behoren tot de examenopdrachten binnen deze opleiding.

 

Werken met Wijn bestaat uit dertien bijeenkomsten (inclusief een examen, en wijn-spijsavond op locatie). Elke les kent een specifiek thema en staat onder leiding van een praktijkgerichte vakexpert, waaronder: Karel de Graaf (Karel de Graaf Bourgogne agenturen, Albert de Jong (freelance wijnschrijver), Olaf Kerstens (Partners in Wijn) en diverse andere bekende wijnvakmensen. Gert Crum en Lars Daniels MV voegden zich onlangs bij het docententeam.

AANBIEDING Wie zich voor 15 december inschrijft, geniet 10% korting op het cursustarief. Aanbiedingsprijs: € 958,55 inclusief btw – (prijs is exclusief lesboek en extra-curriculaire activiteiten, inclusief examen).

Informatie en inschrijving: [email protected]

Startdatum: woensdagavond, 29 februari 2012
Einddatum: 12 december 2012 (examen, januari 2013)
Tijd: 19.30 uur – 22.15 uur
Cursuscriteria: minimaal SWEN-2 niveau
Meer informatie: www.werkenmetwijn.nl

Lees ook:Interactieve wijnopleiding voor gevorderden
Lees ook:Wijnopleiding
Lees ook:Wijnen & Zn in Apeldoorn en De Eerste Apeldoornse Wijnschool zijn er klaar voor
Lees ook:Basiscursus Wijn en Wijnbrevet in Utrecht
Lees ook:Landelijke erkende wijnexamens in de lift

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>