Grootspraak in opspraak?

Ik lees het op de website van de Misset Horeca. Ben toch enigszins verbaasd want in de Grootspraak 2013 die nog niet zo heel lang geleden op mijn deurmat viel, bespeurde ik in het voorwoord van de heren Entius en de Groot beslist nog geen wrevel of wrijving. Integendeel. Ik citeer: “Wat hebben we dit jaar  op heel veel plaatsen weer genoten van heel mooie wijnen bij heerlijke gerechten. We vinden het een grote eer dat we ook in onzer artikelen  ‘Grootspraak Proeft’ in Perswijn daarvan verslag mogen doen.”

Zelf haal ik menig restaurant uit de gids om te lunchen, zakelijk of privé en zo genoot ik pas nog bij “Kasteel Heemstede” vorstelijk van met veel smaak klaargemaakte gerechten. Op voorspraak van Grootspraak!

“Ik neem met pijn afscheid van Grootspraak’, laat Entius weten. Als voornaamste reden voor zijn vertrek noemt hij een optelsom van jarenlange grote en kleine zakelijke en organisatorische ergernissen. ‘Daar ben ik zelf bij geweest, dus wil ik niet op alle details ingaan.

Jammer, ben nieuwsgierig wat dit voor de gids gaat betekenen. Moet het dan voortaan maar met mijn eigen uitspraken doen

Lees ook:Wijn bij Grootspraak op de voorgrond
Lees ook:De Burgemeester Wijnrestaurant van het Jaar 2012
Lees ook:Platter’s Wine Guide
Lees ook:Nicolaas Klei, omfietser
Lees ook:Restaurantgidsen in aantocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>