Ik slurp dus ik ben

Slurpen is levensgenieten, aldus Ilja Gort in zijn nieuwste boek, “Ik slurp dus ik ben”.

Ik zou hier natuurlijk kunnen schrijven, dat het het zoveelste boek uit de marketingkoker van Ilja is, dat er geen diepgravende teksten instaan, dat het boek wel erg veel foto’s bevat enzovoorts.

De eerlijkheid gebiedt mij vooral te zeggen, dat het gewoon een heerlijk boek is om mee te ontspannen, wat basisdingen te leren over wijn en wijn maken, maar vooral om met een grijns op je gezicht te lezen over het leven in “La douce France”.

Zo neemt Ilja je mee naar zijn wijngaarden, kelders en vertelt uitgebreid en op ongecompliceerde wijze over zijn bezoeken aan Franse eettentjes, het maken van biologische wijn en de gewoontes in Bordeaux, de streek waar hij woont en zijn wijnen maakt.

Kortom, wat mij betreft een prima cadeau voor in de schoen of onder de kerstboom binnenkort.

Ik slurp dus ik ben

Ilja Gort

€14,95

 

 

Lees ook:Ilja Gort geeft een ton weg
Lees ook:Een nieuwe Ilja Gort op de plank
Lees ook:Ilja Gort komt met een boek
Lees ook:Ilja Gort en het geheim van de Champagne
Lees ook:Yvon Jaspers vindt wijn vies

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ik slurp dus ik ben

  1. Laure Kempeneers

    Ohh super ideetje voor onder de boom! Ga het zeker op mijn lijstje aanbrengen ;-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>