Sabor: aandacht voor gastronomie, wijn en cultuur

Tijdens vakanties mis je wel eens wat. Maar dank zij mijn samenwerking met Edith van Koken.blog werd ik toch gewezen op het nieuwe blad Sabor, geheel gewijd aan gastronomie en cultuur.  Het verscheen al een maand of twee geleden, en geeft ook ruim aandacht aan wijn!

Drie gedegen wijn-artikelen staan in dit eerste nummer, over Sauvignon Blanc bijvoorbeeld, of over Food in Art. Lees hier Edith’s lovende woorden over het nieuwe blad, dat rijk geïllustreerd is en zes keer per jaar gaat verschijnen.

 

Lees ook:Derde J en T Magazine (van Jonnie en Thérèse)
Lees ook:Welk nieuws brengen de culinaire bladen en de wijnbladen dit keer?
Lees ook:Witte wijn in het juiste vat
Lees ook:25 jaar Perswijn
Lees ook:De magazines, wat brengen ze ons?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>