Boekenprijs voor Hamersma

Even gemist, maar gelukkig had collega Patricia van Boeken.blog.nl het nieuws: wijnschrijver Harold Hamersma heeft voor zijn boek Wijnreis door mijn lichaam de Gourmand Cookbook Award gewonnen in de categorie ‘Wijn en gezondheid’.

Harold Hamersma is al jaren wijnschrijver van Het Parool en sinds kort ook voor het NRC Handelsblad. Naast Wijnreis door mijn lichaam heeft Hamersma veel andere succesvolle wijnboeken op zijn naam staan. Hij schreef vijf edities van De Wijnalmanak, voordat hij vorig jaar zijn eigen wijnbijbel uitbracht, De Grote Hamersma. Hij is verder initiatiefnemer van Foodtube.nl, de site met videofilms over eten en drinken.

In de nieuwe rubriek voor NRC Handelsblad – in de bijlage Lux – beschrijft Hamersma overigens telkens een bijzondere wijn. NRC had al een wijnclub, nu dus ook weer een wijnschrijver.

Lees ook:Winnaar De Grote Hamersma bekend
Lees ook:Win jij een Grote Hamersma 2012?
Lees ook:Verschenen: De Grote Hamersma 2012
Lees ook:Doof wijnproeven op Wineprofessional
Lees ook:Connaisseur Iphone app gratis te downloaden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>