Boek: Wijn tussen de 5 en 10 euro

Leuk boek, lees lekker makkelijk weg…

Uit duizenden wijnen de lekkerste kiezen. Upcoming wijnjournalist Cuno van ’t Hoff had er maandenlang een dagtaak aan. Maar het resultaat mag er zijn. In Cuno 2009 lees je zijn ultieme selectie van wijnen tussen de 5 en 10 euro. Uit supermarkt, wijnspeciaalzaak en slijterij, van Albert Heijn tot Mitra en van Hema tot slijter op de hoek. Zodat je nooit meer zelf op zoek hoeft in de wijnjungle. 

Ooit was Van ’t Hoff een heuse internetpionier. Totdat hij de overstap maakte naar zijn echte passie: wijn. Ga mee op Cuno’s ontdekkingsreis naar de spannendste, lekkerste en beste 250 wijnen van dit moment, met nuttige achtergrondinfo en hilarische avonturen uit de wijnwereld. Zorg wel dat je minimaal 5 euro op zak hebt, want anders betaal je meer aan productiekosten (3,50 per fles) dan voor de wijn zelf. En is de kans op bocht wel heel groot!

Met Cuno 2009 bij de hand hoef je dáár gelukkig niet bang voor te zijn. Alle wijnen in de frisse en overzichtelijke aankoopgids zijn door de man zelf getest op geur, kleur en smaak. Bovendien zijn de ‘Cuno-wijnen’ overal te koop in supermarkt, wijnwinkel of slijter. Het aankoopadres in jouw directe omgeving kun je nagaan met de unieke sms-code bij elke wijn.

En zo combineert Cuno zijn liefde voor goede wijn toch weer met een IT-foefje. Verrassend handig!

Lees ook:Wijnalmanak onder 5 euro 2008 is uit!
Lees ook:Albert Heijn wint titel Wijnalmanak Supermarkt 2012
Lees ook:Wijnalmanak iPhone App
Lees ook:Frankrijk en cider in nieuwe WineLife
Lees ook:Derde J en T Magazine (van Jonnie en Thérèse)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Boek: Wijn tussen de 5 en 10 euro

  1. Paul

    Toevallig ook op 13 november gelanceerd is een nieuwe sympathieke wijnwinkel op internet, http://wijnwagentje.nl

    Zeer de moeite waard, ze maken volgens mij hun motto “lekkere wijn voor leukere prijzen” meer dan waar!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>