N,R&F van vandaag de dag

Vanuit Kaapstad kijk ik toch  beetje mee wat de wijnwereld om mij heen doet. Hoewel we overal Wifi hebben, is de verbinding helaas niet zoals we in Nederland gewend zijn. Voor vandaag wil ik graag de website van Jet Wester tippen en speciaal de post over “bloempjes“, die ik erg interessant vond om te lezen. Goed voor de visualisatie!  Wij gaan vandaag naar Robbeneiland, waar natuurlijk niets ‘wijnigs’ aan is!  Het weer is niet super voor de boottocht, maar we nemen het graag voor lief.

Gisterenavond naar de Keeromstraat geweest! Waar we konden kiezen tussen de Five Flies,  ja inderdaad vernoemd naar de beroemde Vijf Vliegen in Amsterdam. Hier kies je uit menu’s, twee-, drie-, viergangen is mogelijk. De wijnkaart is heel uitgebreid. Wijnen per glas zijn ongeveer gelijk aan prijs als in Nederland hier in Kaapstad tenminste, dat betekent dat een wijn van 38 rand ook echt wel veel minder kwaliteit heeft dan een van bijvoorbeeld  65 rand.  Het andere restaurant in de Keerom is het beste Italiaanse restaurant van Kaapstad.  Foto’s plaatsen vanaf mijn iPad is wat lastig, dus dat zal ik vanavond  doen.

Lees ook:N,R &F van vandaag de dag
Lees ook:Wijnflessen te zwaar
Lees ook:Muzikale glazen
Lees ook:Open Dag Nederlandse Wijngaarden bij Domein Wilgenhaeghe
Lees ook:Free Dessert Day

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>