Nieuwe moderne uitstraling voor Welmoed Wijnen

De wijnen van Welmoed zijn in een nieuwe jasje gestoken. De nieuwe etiketten combineren eeuwenoude traditie met een moderne en elegante uitstraling. Zo brengen de etiketten een eerbetoon aan de positie van Welmoed als één van de meest historische wijnboerderijen in Stellenbosch, in het hart van de Kaapse wijnlanden in Zuid-Afrika. Daarnaast wordt het assortiment van premium wijnen beter en duidelijker gepresenteerd. Bovendien voegt Welmoed een nieuwe wijn toe aan de Heritage Range: de Viognier.

In het wijnschap is er tegenwoordig keuze uit een duizelingwekkend aantal wijnen. De nieuwe etiketten van Welmoed maken het makkelijker om te vinden wat je zoekt. Of je nu op zoekt bent naar een Chardonnay of een Shiraz, het nieuwe etiket maakt de verschillende wijnen makkelijker van elkaar te onderscheiden. Dankzij een smaakbeschrijving op de voorkant weet je bovendien direct meer over de smaak van de wijn. Daarnaast dragen de etiketten het keurmerk van de wijnmaker van Welmoed Bernard Claassen. Een verwijzing naar de ambachtelijke visie van Welmoed op het maken van wijn. Ten slotte bevatten de etiketten QR-codes. Door deze code te scannen met je mobiel heb je meteen toegang tot alle informatie over Welmoed Wijnen, zoals promoties of wedstrijden.

Welmoed wijnen staan bekend om de hoge kwaliteit voor iedere gelegenheid: van borrels en verjaardagen tot etentjes en bruiloften. “Dankzij de nieuwe verpakking kunnen we het unieke erfgoed van Welmoed laten zien, maar tegelijkertijd ook een meer moderne en elegante uitstraling omarmen passend bij de kwaliteit en vakmanschap van Welmoed”, vertelt Johan Hewitt, Brand en Business Manager van Welmoed.

Nieuwe Viognier
Naast de nieuwe etiketten, staat er ook een nieuwe wijn van Welmoed in het schap. Deze unieke Viognier  is het nieuwste lid van de Heritage Range. Deze lijn heeft een grote schare fans opgebouwd dankzij de geraffineerde, maar toch toegankelijke stijl.  De Viognier biedt een frisse neus en mooie gevarieerde karakters. Perfect voor een verjaardag, maar ook voor meer formele gelegenheden als een etentje of bruiloft.

Welmoed wijnen zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn vanaf €4,99 per stuk.

Tot zover het Persbericht: binnenkort ook mijn persoonlijke proefnotities van twee Welmoed-wijnen!

 

Lees ook:Geproefd: Welmoed Viognier 2011
Lees ook:Het wordt een frisse zomer met Gallo Summer White
Lees ook:Etiketten verzamelen
Lees ook:Drie Italiaanse Wijnworkshops
Lees ook:PROEF PORTUGESE WIJN!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Nieuwe moderne uitstraling voor Welmoed Wijnen

  1. Pingback: Nieuwe moderne uitstraling voor Welmoed Wijnen - Blog.nl (Blog) | LEERHULP | Scoop.it

  2. Pingback: Geproefd: Welmoed Viognier 2011 | Wijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>