TORRES PAZO DAS BRUXAS IN RESTAURANT VIDA TE HILVERSUM

LAURA FYGI OPENT DE EERSTE FLES

TORRES PAZO DAS BRUXAS IN RESTAURANT VIDA TE HILVERSUM

Op dinsdag 5 augustus ontving Laura Fygi de allereerst albariño wijn van het Spaanse wijnhuis Torres. Tijdens de introductie in het levendige restaurant VIDA te Hilversum werden de gasten verrast door de frisse, zachte smaak van deze albariño van het wijnhuis Torres.

De familie Torres staat bekend om haar verantwoorde en vooruitstrevende manier van ondernemen in een traditionele wereld.  Vooral de constante innovatie op het gebied van duurzaamheid zorgt voor wereldwijde erkenning. Zo ook hier in de Rias Baixas waar de verbouwing van de druif tot in de details voldoet aan de strengste richtlijnen.

PROEFNOTITIES

De Pazo das Bruxas heeft een intense, schitterende glans en een diepe stroachtige kleur met hinten van appelgroen en goudglans. Op de neus geniet de wijn van een intens aroma van fruit, appels en citroenschil. De smaak is fris met zachte binnenkomst en wordt afgesloten met een lange, elegante afdronk.

TORRES & FRIENDS

Het exclusieve Torres & Friends diner na afloop van de introductie werd druk bezocht. 74 gasten genoten van een exclusief 5 gangen diner inclusief een prestigieuze wineflight van Torres. Hier werden telkens unieke combinaties gekozen door de chef van Vida en de brand ambassador van Torres Emma Llorens.

Lees ook:Wijnkoperij van Eesteren heft het wijnglas op het strand
Lees ook:Torres Cordillera Brut
Lees ook:Bodegas Torres versterkt zijn positie in Rueda door de overname van Bodega El Albar Lurton
Lees ook:Een lazy afternoon in het Schulten Hues
Lees ook:Torres promoot musical Zorro

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>