Nieuws van Terras Gauda Spanje

-Het Spaanse wijnhuis Terras Gauda lanceert Abadía de San Campio 2011 met een innovatief etiket, ontworpen door de  winnaar van de ‘Francisco Mantecón wedstrijd’. Een open concours voor ontwerpers uitgeschreven door Terras Gauda. Voor het eerst in 2001. Terras Gauda brengt  de 2011 jaargang van de Albariño met het portret van een zeiler op het etiket. Ontworpen door de Duitse Sebastian Büsching-

 

De Spaanse winery TG heeft onlangs Abadia de San Campio 2011 gelanceerd met  een innovatief ontwerp, gelijk aan de poster die de eerste prijs won tijdens een recente editie van de Francisco Mantecón International Advertising  Poster Desing Award Competition (FMC). Het enige evenement in zijn soort dat georganiseerd wordt door een wijnhuis op internationaal niveau.

 

Het nieuwe etiket van de Albariño “Abadía de San Campio” is ontworpen door de Duitse artiest  Sebastiaan Büsching en is verkozen door een jurypanel uit meer dan 1600 posters,  ingezonden door grafische tekenaars uit 5 continenten in 2010.

De O Rosal Winery brengt de hele jaargang 2011 van Abadía de San Campio met een ontwerp dat kunst en wijn bij  elkaar brengt.

 

Abadía de San Campio 2011 wordt gekarakteriseerd door een zuiver intens fruitig bouquet, dat benadrukt wordt door  toepassing van een koude schilweking bij aanvang van de vinificatie.  De smaak is fris, met een parelende zuurgraad samen met een zekere rondheid die de wijn vriendelijk en vrolijk maakt en fris. Wit rijp fruit domineert in de volle, stevige afdronk.

 

Terras Gauda wineries brengen 1.5 miljoen flessen op de markt met de labels   Terras Gauda, Terras Gauda black label, Abadía de san Campio en La Mar. In 50 verschillende landen.

 

De Terras Gauda groep bestaat uit Quinta Sardonia (Sardon  de Duero, Valladolid), de maker van de bijzondere  biodynamische wijnen  QS en QS2 en uit  Bodegas Pittacum (DO Bierzo) die de Mencia wijnen Pittacum Barrica, Pittacum Aurea, de rosé wijnen 3 Obispos en La Prohibición produceert.

Lees ook:High scores to Terras Gauda
Lees ook:Terras Gauda vliegt mee met KLM
Lees ook:Terras Gauda tasting red
Lees ook:Is de wijn wel koud genoeg?
Lees ook:Karl Lagerfeld ontwerpt etiket Château Rauzan-Ségla

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>