Spaanse Chef *** komt koken in Nederland

“De Spaanse driesterrenchef Elena Arzak, eigenaar van restaurant Arzak in San Sebastian, geeft op maandag 4 juni om 13.15 een interview. Daarnaast zal zij ook een kookdemo verzorgen.” dit meldt Bianca Roemaat in de Restaurant afdeling van MissetHoreca.nl!  De knappe driesterren Cheffin Elena Arzak is te gast bij het Congres Chef’s Revolution. Een bijzondere happening,  dat gaat het zeker worden daar in juni bij de Librije! Lees het artikel van Roemaat hier!

Lees ook:Culinair Congres in Zwolle
Lees ook:Bijzondere wijn- en kookdemo
Lees ook:Lekker Slurpen
Lees ook:Een ‘ Chefs Revolution’ in Zwolle, gaat het door of niet?
Lees ook:Michelin deelt sterren uit op het Iberisch Schiereiland.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>