Het imperium van de familie Torres

Barcelona, wat een stad! Als je er bent, wil je niet meer weg! Echt niet.
 Wij komen er zo graag om eindeloos veel inspiratie op te doen!

Food en wijn, niet alleen tapas, alles is hier lekker. De hele dag buiten maakt hongerig en dorstig, dus het genieten van culinaire en vineuze combinaties is iedere keer weer een feestje. Toppunt van geluk als je ook nu in deze maand al ’s avonds buiten kunt eten! Bijvoorbeeld onder de Sagrada, of in de oude wijk achter de Ramblas. Voor de echt goede Barcelona tips moet je eens even op Barcelona.blog kijken.

In Barcelona zit tegenwoordig ook de Vinoteca Torres aan de Passeig de Gracia. Een mondaine straat met veel luxueuze winkels. In deze Vinoteca draait uiteraard alles om ‘Wine‘. Maar ook de bijpassende ‘Food’ is van hoog niveau.

In Nederland zijn de wijnen van de sympathieke Spanjaard Miguel Torres uitstekend te verkrijgen. Als alcoholvrije wijn kennen we de Natureo. Een frisse wijn, met een bite. In Chili maken ze, onder meer na diverse jaren van experimenteren, de Carmenère variëteit, waaraan een klein percentage Cabernet Sauvignon is toegevoegd, die zorgt voor structuur en een langer leven. Uit de Penedes kennen we de bloemige Waltraud! Bijzondere  witte wijn, gemaakt van de beste Rieslingdruiven. Het weelderige aroma  doet denken aan oranjebloesem, jasmijnen en  vers fruit (kweepeer en ananas).

Vanuit  Californie komt  de Marimar-lijn, van de zuster van Miguel Torres. Zij bezit wijngaarden in Sonoma. De ‘Don Miguel’ en de ‘Doña Margarita’, vernoemd naar hun vader en moeder.  Wat zij hier presenteert zijn volle unieke Pinot noir en Chardonnay wijnen.

Voor de wijnen van Miguel Torres kunt u in Nederland uitstekend terecht bij de wijnwebshop BuyYourWine. Hier zijn ze allemaal, mooi geprijsd, in het assortiment. Ze zijn beslist de moeite waard!

Lees ook:Wijnkoperij van Eesteren heft het wijnglas op het strand
Lees ook:Torres’ Santa Digna nu met Fairtrade-logo
Lees ook:Torres Cordillera Brut
Lees ook:Torres viert 10e verjaardag in China
Lees ook:Spaanse wijnmakers verbonden in strijd tegen klimaatveranderingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>