Een kraan voor water en een kraan voor wijn

Wat grappig. Mijn vriendinnen en ik zijn, naast fervent wijnliefhebbers, allemaal gek van wandelen. Ook met manlief heb ik inmiddels de nodige kilometers in de bergen rondgesjouwd. We deden dat al toen de kids nog heel klein waren. De oudste twee moesten zelf lopen, de jongste hing meer op mijn rug, of  zat op de schouders van ME. Het was soms afzien,  maar we genoten intens. Nu lees ik op het web over de Camino en meteen beginnen de reisvlinders in mijn buik te fladderen! Oeh… als wij dat eens zouden kunnen doen?

Het bericht vind je HIER!

Lees ook:Accijns omhoog?
Lees ook:“Bewaarwijnen maakt mijnheer Guffens niet…”
Lees ook:Handig: tips tegen een kater (in een boek)
Lees ook:Ruik jij altijd aan de kurk?
Lees ook:Wat wordt de oogst 2011 voor Nederland?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>