Over Spanje, Spaanse wijnen en Spaanse etiketten

Kwam ik gisteren op ‘Drink Pink’  al zullke aardige en gepassioneerde Spaanse mensen tegen, stuit ik  nu vanochtend bij toeval op dit leuke artikel over Spaans leren! Nou aan mij zeer besteed, maar helaas heeft een dag echt maar 24 uur en daar schijn je  er ook nog een paar van te moeten slapen.  Maar voor wie wel een enorme behoefte  aan wat Spaanse cultuur heeft + tijd over,  die moet het artikel van Merel Loomans zeker even lezen. Het aardige is dat het in dit geval geheel aan Spaanse wijnen is gewijd. Welk één toeval.

Voor het smakelijke artikel even HIER klikken.

Lees ook:MaartenKookt, briljante website voor een passie voor ‘lekker’
Lees ook:Test van Spaanse wijnen
Lees ook:Vijf topregio’s in Duitsland
Lees ook:Spaanse overheid promoot de wijnexport
Lees ook:Op zoek naar een wijnbar in Brussel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>