Winnaar Spaanse etalagewedstrijd bekend

Kools Dranken in Drunen is winnaar van de Spaanse etalagewedstrijd 2011 die ICEX/Vinos de España vorig jaar organiseerde. Zowel consumenten als een jury bestaande uit onder andere de beeld- en merkenexperts Hans Bakker van Volmerk en Gerard Reijmer van Foodteam, wezen Kools Dranken de prijs toe.

 ‘Vanwege onder andere de frisse uitstraling van de etalage, de link die Kools legde tussen het land en de geneugten van dat land. Creatief met gebruik van relatief weinig materialen. Er is over nagedacht’, aldus jurylid Gerard Reijmer. De Spaanse etalagewedstrijd is georganiseerd om de Spaanse wijnen op een creatieve manier bij de consument onder de aandacht te brengen. Ook is dit voor de deelnemende winkels een mooie kans om meer bekendheid te krijgen.

Niet alleen een professionele jury bekeek de Spaanse wijnetalages, ook consumenten konden via www.vinos-de-espana.nl op hun favoriete etalage van slijters en wijnwinkels stemmen. Consumenten die hun stem uitbrachten, maakten kans op een Spaans verrassingspakket. Jan Kools, eigenaar van de winkel, wint een weekend in een Spaans wijngebied naar keuze. Kools zal zijn belevenissen tijdens het Spaanse wijnweekend optekenen. Dit zal te lezen zijn op www.vinos-de-espana.nl.

Lees ook:VEUT wint Wine Innovation Award
Lees ook:Perswijn Winter-wijnproeverij Horecadag 22 oktober, Kasteel de Wittenburg Wassenaar
Lees ook:Over Spanje, Spaanse wijnen en Spaanse etiketten
Lees ook:Spaanse overheid promoot de wijnexport
Lees ook:Winterproeverij in Kasteel de Wittenburg te Wassenaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>