Torres promoot musical Zorro

Wijnhuis Torres is een samenwerking aangegaan met Joop van den Ende Theaterproducties om enkele van zijn wijnen te promoten. Gekozen is voor een joint promotion met de musical ZORRO. Daarbij wordt gezinspeeld op het karakter van het wijnhuis en deze Spaanse held: avontuurlijk, krachtig èn lekker. Verschillende acties in de theaters, op de social media en bij Gall&Gall zullen deze zomer starten waarbij je kans maakt op een ontmoeting met de cast van Zorro, de musical (met onder andere Tommie Christiaan).

Theaters, winkels en on-line
Torres wil met de actie een groot publiek aanspreken in navolging van de activiteiten in 2011 op de Margriet Winter Fair. Zo zullen in de theaters waar Zorro, de musical te zien is, tapas- receptenboekjes worden uitgedeeld. Op de winkelvloer tref je halslabels met een unieke code die naar de website www.torres.nl/meanttobeshared leidt. Daar maak je kans op meer dan 100 prijzen waaronder een ‘Meet & Greet’ met de cast van Zorro. Daarnaast worden meer prijzen verloot op de Facebook-fanpagina (www.facebook.com/torreswijnen).

‘Met dit concept wordt de consument op meerdere plaatsen met de kernwaarden van het product geconfronteerd,’ aldus Michel Le Roux van wijnmarketingbureau Alterego

Torres betrokken
Al meer dan drie eeuwen lang is de familienaam Torres met wijn verbonden. De kennis en liefde voor wijn is van generatie op generatie overgedragen. Deze traditie heeft samen met de toekomstvisie van Torres ervoor gezorgd dat Torres haar wijnen naar meer dan 120 landen exporteert. Vorig jaar ontving het bedrijf de ‘Green Company of the Year Award’ vanwege de milieuvriendelijke productie. Sinds kort mogen de Chileense wijnen van Torres (Santa Digna) het Fairtrade logo voeren vanwege hun sociale verantwoordelijkheid richting de medewerkers. Meer informatie op www.torres.nl.

De halslabelactie bij Gall&Gall loopt van 1 augustus t/m 15 oktober 2011. Zorro, de musical is te zien tot medio januari 2012 in diverse theaters door heel Nederland.

[Persbericht]

Lees ook:Bodegas Torres versterkt zijn positie in Rueda door de overname van Bodega El Albar Lurton
Lees ook:Wijnkoperij van Eesteren heft het wijnglas op het strand
Lees ook:TORRES PAZO DAS BRUXAS IN RESTAURANT VIDA TE HILVERSUM
Lees ook:Torres’ Santa Digna nu met Fairtrade-logo
Lees ook:Gall&Gall komt met huismerklijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>