Lekker weer voor witte slobberwijn

De afgelopen dagen heb ik veel op het strand en in mijn tuin vertoefd. En omdat het zo warm was gaat het dan hard met de wijn.

Ik moet dan ook altijd een beetje uitkijken dat ik niet te veel drink, dus ga ik dan meestal aan de witte wijn, want die komt bij mij wat minder hard aan.

En omdat mijn vrienden dan ook veel drinken, mag de wijn niet te veel kosten. Witte slobberwijn voor warm weer dus. Nou, bij mijn vrienden is het dit jaar de Vinaluz. Heerlijke slobberwijn (huiswijn moet ik zeggen) voor 6 euro. Niet de allergoedkoopste, maar wel gegarandeert succes.

Vorig jaar deed ik het nog met de Soave van de Appie van 2,79, maar die levert toch af en toe commentaar op van mijn vrienden, die van mij natuurlijk meer verwachten

Lees hier meer.

Lees ook:Kwaliteits rosé
Lees ook:Wat drink ik bij Indisch eten?
Lees ook:Hoe bestel ik wijn in een restaurant?
Lees ook:De vorm van het wijnglas
Lees ook:Waarom drinken we eigenlijk witte wijn in de zomer?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>