Kent u Foster’s?

Wijnen lijken altijd van kleine wijngaarden te komen, maar niets is minder waar. De laatste jaren zijn er enorm grote bedrijven ontstaan met miljarden omzet. Die wil ik graag zo af en toe aan u voorschotelen.

Het bedrijf Constellation is het grootste wijnbedrijf ter wereld. In een aantal eerdere artikelen heb ik dat al een keer besproken. Lees hier en lees hier.

Vandaag is Foster’s in het nieuws. Niet dat het nieuws zo spannend is, maar wel leuk om Foster’s eens te bekijken. Sommigen kennen Foster’s omdat het een grote bierbrouwer is, maar ze verkopen ook heeeeel veel wijn. Wijnen die u wel kent uit de supermarkt en slijterij, of die u zelf lekker vindt, zoals Beringer, Penfold’s, Lindemans, Castello di Gabbiano, Champagne Lanson, Half Mile Creek, Rosemount, en nog een stuk of 30 namen.

Lees ook:Bedrijfsnieuws: Foster’s omzet stijgt 3%
Lees ook:Wegener gaat wijn verkopen
Lees ook:Foster’s wordt WEL/NIET overgenomen
Lees ook:Boek: Wijn tussen de 5 en 10 euro
Lees ook:Foster’s verkoopt Domaine La Motte, Rosemount Denman Barossa Valley en Penfolds Nuriootpa

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>