Goedkope Pinot Noir

Velen zijn er enorm verzot op: Pinot Noir. En vele landen hebben het geprobeert, maar alleen Frankrijk kan het echt, een goede Pinot Noir maken. Ik ken een paar uitzonderingen, maar bijvoorbeeld een land als Chili doet desparate pogingen om er iets van te maken maar het lukt niet.

De volgende aan zet is Nieuw Zeeland. Die komen met een goedkope Pinot Noir: The Jibe. Omdat de maker een zeiler is. Nu ben ik ook zeiler, dus wil ik dit verheugdelijke nieuws wel even aan u melden. En bovendien heeft hij van de fles iets bijzonders gemaakt: in de vorm van een genua-zeil.

Men heeft het over 10 euro per fles. En nu hopen dat het lekker is. Weet iemand wie het in Nederland gaat verkopen?

Lees ook:Franciacorta op een postzegel
Lees ook:Paris Hilton in problemen
Lees ook:Oproep: wijngaard gezocht die video wil maken
Lees ook:Pinot Days in San Francisco: 2005 is een goed jaar voor amerikaanse Pinot
Lees ook:Sparkling wines maken hun entrée in Chili

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>