Een stukje Nieuw Zeeland in Amsterdam

Amsterdam, 26 november 2013 – ‘Kia Ora!’ (vertaald: wees gezond/ welkom). Sinds kort kan elke Kiwiliefhebber in Amsterdam zijn of haar hart ophalen; er is een heuse New Zealand store geopend. De winkel is gevuld met Europa‘s meest uitgebreide assortiment van Nieuw-Zeelandse wijnen en bekroonde ambachtelijke producten. Naast de winkel heeft DeWandelaar een prachtige wijnkelder en een gigantische barbecue in de wijntuin, wat elk bezoek een unieke ervaring maakt.

Oprichters Jens Hack en Jarrod Englefield zijn niet onbekend met de Nieuw-Zeelandse producten. Jens Hack, afkomstig uit Auckland, Nieuw-Zeeland, woont inmiddels 10 jaar in Amsterdam Oud-Zuid. Jarrod Englefield is opgegroeid in Marlborough, het meest bekende wijngebied van Nieuw-Zeeland. Beiden hebben vrouw en kinderen in Nederland. “In plaats van ons boeltje op te pakken en weer terug gaan naar Nieuw-Zeeland, hebben we besloten ons eigen stukje Nieuw-Zeeland te creëren in Amsterdam”, zegt Englefield. “We hopen hier niet alleen vrienden en familie te ontvangen maar ook Amsterdammers die op zoek zijn naar producten uit een van de schoonste en groenste landen”, voegt Hack toe. Naast de verkoop van vele Nieuw-Zeelandse producten verzorgd DeWandelaar ook masterclasses, proeverijen en catering services.

Het eerste grote evenement in DeWandelaar is gepland op 8 december 2013 en staat in het teken van Kerstmis. Hack en Englefield nodigen iedereen uit voor de ‘Kerstmis proeverij’ waar zij de beste wijnen uit Nieuw-Zeeland afwegen tegen klassieke druivenrassen uit de hele wereld.

Over DeWandelaar
DeWandelaar is gesitueerd in Amsterdam Oud-Zuid en biedt alle bezoekers een taste of New Zealand. De specialiteit ligt bij de Nieuw-Zeelandse wijnen waar er meer dan 120 van in de uitzonderlijke wijnkelder liggen. Daarnaast worden er vele ambachtelijke producten verkocht en verzorgen de eigenaren masterclasses, proeverijen en bieden zij catering services aan. De openingstijden:

Maandag & dinsdag: gesloten
Woensdag: 11:00 – 18:00uur
Donderdag & vrijdag: 11:00 – 21:00uur
Zaterdag: 10:00- 18:00uur
Zondag: 13:00- 16:00uur

Voor meer informatie: www.dewandelaar.nl

Lees ook:Jean Arnaud neemt Forty Four Degrees over
Lees ook:Wordt Grüner Veltliner de nieuwe Sauvignon Blanc van Nieuw-Zeeland?
Lees ook:Phylloxera in Nieuw Zeeland
Lees ook:Nieuw-Zeelandse wijnoogst doet exportmarkt groeien
Lees ook:Recordoogst Nieuw-Zeeland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>