Een reis door zeven werelddelen

“Het is ook mogelijk om met een busje of met de fiets een wijntour te doen. Je kunt dan een aantal wijnboeren af en kiest de lekkerste wijn(en) uit om mee te nemen. Daarnaast zijn er veel wijnfestivals om de nieuwe oogst te proeven. Die vinden meestal rond februari plaats.”  zo eindigt het reisblog ‘Wijnproeven in Nieuw-Zeeland’ van Freek en Claudia op wereldreis. Een aanrader om te lezen en om het het stel te volgen terwijl ze de zeven werelddelen bereizen!

Lees ook:twee wereldreizigers in Marlbourough
Lees ook:Nieuw Zeeland schiet omhoog in wijnexport
Lees ook:Nieuwe wijnopleiding in Nederland
Lees ook:Dating door wijnoverschot?
Lees ook:Lekker lang “wijnlezen”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>