Een BOB voor Zuid Limburg?

Er is altijd veel interessante wijnpraat bij onze zuiderburen te vinden. En omdat iemand toch alles moet lezen, doe ik dat graag, waarna ik het met veel plezier aan het wijn.blog vertrouw, zodat iedereen het op zijn eigen tijd kan lezen.

“BOB aanvragen Nederlands Limburg
Na jaren van discussie over het al dan niet gebruiken van hybriden heeft in Nederland deze discussie uiteindelijk gevoerd tot twee BOB aanvragen. Een aanvraag voor een BOB Mergelland met uitsluitende Vitis vinifera en een aanvraag voor een BOB Vijlense heuvelrug met in deze aanvraag meerdere hybrides.”

Lees ook:Nieuw wijnland: India!
Lees ook:Bordeaux discussie
Lees ook:Wijnsalon in oude apotheek
Lees ook:De wijndruifbijbel
Lees ook:Hoeveel wijnen zijn er eigenlijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>